Друк

Іван Туровський провів робочу зустріч з директором Новоград-Волинського кооперативного ринку «Урожай» Валентином Григоренком

.

Сьогодні, 19 липня, начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський, за участю заступника начальника Новоград-Волинської РВА Олександра Паламарчука, завідувача сектору цивільного захисту населення та оборонної роботи Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрія Левченка, заступника Новоград-Волинського міського голови Ірини Гудзь,

начальника відділу економічного планування та підприємницької дільності Новоград-Волинської міської ради Алли Володіної провів робочу зустріч з директором Новоград-Волинського кооперативного ринку «Урожай» Валентином Григоренком.

У ході даної робочої зустрічі були обговорені питання забезпечення евакуації відвідувачів та підприємців кооперативного ринку під час настання повітряної тривоги.

Крім того, Іваном Туровським було наголошено на необхідності упорядкування визначених місць торгівлі на території ринку в умовах повітряної небезпеки. Учасники зустрічі також обговорили питання визначення місць найближчих пунктів укриттів, дотримання громадського порядку на території кооперативного ринку «Урожай» та відповідного паркування приватного та громадського транспорту на під’їзних шляхах поблизу ринку. Окремо було наголошено на необхідності ліквідації місць стихійної торгівлі.

Начальником Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іваном Туровським надані відповідні доручення щодо забезпечення безпеки населення, приведення до відповідності вимог і норм евакуації відвідувачів ринку у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

joomlamodniyportal.ru