Друк

Іван Туровський привітав бухгалтерів районної військової адміністрації із професійним святом

.

Сьогодні, 15 липня, напередодні Дня бухгалтера та аудитора, який щорічно відзначається в Україні 16 липня, начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський привітав з професійним святом представників бухгалтерської професії Новоград-Волинської районної військової адміністрації.
 
Виступаючи перед присутніми, очільник району зазначив:
 
“Щиросердечно від себе особисто, від керівництва районної військової адміністрації вітаю вас з вашим професійним святом. Ваша спеціальність - одна з найбільш відповідальних та значущих у нашій державі. Хороший бухгалтер — це запорука успіху будь-якої справи. Ваша робота підпорядковується суворим рамкам, є кропіткою, вимагає уваги, точності й високої компетентності.
 
Тому в переддень свята щиро бажаю міцного здоров'я вам і вашим близьким, нехай у ваших сім'ях завжди буде добробут і благополуччя, а на робочих місцях - панує чудовий мікроклімат, повага і взаєморозуміння із керівництвом та колегами. Нехай Господь Бог оберігає нас всіх, дарує нам мир і перемогу у війні з російським агресором”.
 
За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов’язків, успішне ведення фінансової та бухгалтерської звітності, а також з нагоди професійного свята начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації вручив бухгалтерам вітальні листи та подяки Новоград-Волинської районної військової адміністрації.
 
Крім того, винуватців свята привітали заступник начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Олександр Паламарчук та начальник управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА Василь Ткачук, які побажали бухгалтерам міцного здоров’я, успіхів у роботі, благополуччя в родинах, миру й щастя.