Друк

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

.

Кожного року історія все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни, війни, яка тривала десять років, і принесла смерть тисячам українських родин.
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-а річниця виведення військ з Афганістану.
Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».
Саме цього дня в місті Новограді-Волинському за участю першого заступника голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Івана Туровського, міського голови Миколи Боровця, голови міської Спілки ветеранів афганської війни Юрія Шевчука, учасників Афганської війни 1979-1989 років та громадськості відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Хвилиною мовчання вшановано полеглих земляків та тих ветеранів-афганців, які пішли з життя у наш час. На знак шани учасники зібрання поклали квіти до пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам.