Друк

Фольклорно-етнографічний колектив “Білі голубки” привітав керівництво та працівників районної державної адміністрації з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим

.

Сьогодні, 28 грудня, напередодні Нового Року, за доброю традицією народний аматорський польський фольклорно-етнографічний колектив “Білі голубки” привітав керівництво та працівників районної державної адміністрації з Новим Роком та Різдвом Христовим. Веселі новорічні та різдвяні пісні у виконанні творчих працівників зігріли теплом та радістю всіх присутніх та подарували святковий настрій.
 
Голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко від себе особисто і від усього колективу райдержадміністрації у своїй промові зазначив:
 
«Дякую нашим колядникам, які завітали до нас. Бажаю усім міцного здоров’я, добра, достатку, злагоди, здійснення усіх задумів і Божого благословення. Нехай Новий рік дійсно буде новим: принесе нові успіхи, починання, подарунки, радісні миті, щасливе і мирне життя. Вітаю всіх Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!»