Друк

Відбулося засідання постійних комісій

.

15 грудня голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В'ячеслав Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук спільно з працівниками окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської районної державної адміністрації

взяли участь у роботі постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку (голова комісії – Юрій Гнітецький) та з питань освіти, культури, охорони здоров’я у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення (голова комісії – Наталія Нагорна).

Засідання також відвідали заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктор Градівський, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, заступник Новоград-Волинського міського голови Наталія Борис, генеральний директор КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» Василь Борис.

В рамках підготовки до чергової  сесії Новоград-Волинської районної ради депутатами було розглянуто ряд питань, зокрема:

  1. Звіт голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого про роботу за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року.
  2. Інформація голови районної  державної  адміністрації  про проведену роботу районної  державної адміністрації  за 11 місяців 2021 року.
  3. Про внесення змін до районного бюджету  на 2021р. 
  4. Про виділення коштів  для облаштування волейбольного і баскетбольного майданчиків на території ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище».
  5. Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради.
  6. Про оплату праці голови районної ради.
  7. Про районний бюджет на 2022 рік.
  8. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
  9. Про внесення змін до  Статуту КНП «Новоград-Волинське  міськрайонне територіальне медичне  об'єднання».
  10. Про розгляд листа Житомирської обласної державної адміністрації   щодо передачі об'єктів спільної комунальної власності.
  11. Про розгляд листа  Новоград-Волинської міської ради  щодо рішення  від 25.11.2021 року №376  «Про надання згоди на прийняття майна КНП «Новоград-Волинське міськрайСМО» та №377 «Про надання згоди на прийняття майна КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО».
  12. Про районну програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне обєднання на 2022 рік.
  13. Про розгляд  листа Баранівської міської  ради щодо безоплатного прийняття у комунальну власність  КП «Полісся-фарм».
  14. Про пасажирські перевезення в Новоград-Волинському районі.
  15. Положення про порядок та умови надання громадянам разової   грошової допомоги.
  16. Про план роботи  районної ради на І півріччя 2022 року.

Крім того, депутати розглянули низку звернень від депутатської фракції ПП ”Європейська Солідарність” та ознайомились з листами що надійшли до Новоград-Волинської районної ради в міжсесійний період.