Друк

В'ячеслав Авраменко взяв участь в урочистостях до Дня місцевого самоврядування

.

Сьогодні, 07 грудня, у приміщенні великої зали Будинку рад відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

У заході взяли участь голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, помічник-консультант народного депутата України Дмитра Костюка Андрій Сухих, працівники, ветерани органів місцевого самоврядування, депутати міської ради та члени виконавчого комітету.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко:

«У сучасному суспільстві в умовах провадження реальних реформ саме органи місцевого самоврядування складають основу громадського суспільства. Тож сьогоднішній день це свято тих, хто працює в органах місцевої влади: депутатів, членів виконавчих комітетів та всіх громад Новоград-Волинського району.

Дякую вам за любов до рідного краю, самовіддану працю, активну громадську життєву позицію. Сподіваюсь, що і в подальшому ми зможемо змінювати район та громади на краще, варто лише співпрацювати пліч-о-пліч заради спільної мети

Бажаю щоб цей урочистий день додав усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненість у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу».

Також очільник району за багаторічну, сумлінну працю нагородив грамотами та подяками Новоград-Волинської районної державної адміністрації кращих  представників органів місцевого самоврядування.

Крім того, учасників заходу привітали міський голова Микола Боровець, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, вручивши грамоти та подяки працівникам виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради та територіальних громад району.

Свято супроводжувалось піснями видатних діячів культури Новоград-Волинської міської територіальної громади.

joomlamodniyportal.ru