Друк

Велике будівництво. Ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С060235 Баранівка-Деревищина ч/з с. Кашперівка

.

У рамках програми Президента “Велике будівництво" у Новоград-Волинському районі триває капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С060235 Баранівка-Деревищина ч/з Кашперівка км 7+800 – км 13+900.

 

Спочатку капітального ремонту влаштовано щебеневу підготовку та укладено нижній шар покриття крупнозернистої асфальтобетонної суміші, а також встановлено бордюри на всій протяжності ділянки першим підрядником. 26 серпня 2021 року будівництво дороги було тимчасово призупинено, у зв’язку з тим, що виникли питання щодо терміну та подальшого виконання робіт.

Станом на сьогодні тривають роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття та пішохідних тротуарів (новий підрядник МП «Прометей»).
В рамках даного проєкту підрядник ТОВ "Будівельна група Комфорттаун" встановлює основне обладнання з освітлення даного відрізка дороги (опори, світильники та кабель) в с. Кашперівка до 15 жовтня 2021 р. (в с. Жари Новоград-Волинського району вже встановили).

joomlamodniyportal.ru