Друк

Привітали працівників освіти зі святом

.

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти.

З цієї нагоди напередодні свята, 29 вересня, у Несолонській ЗОШ І-ІІІ ступенів Брониківської територіальної громади відбулося урочисте зібрання, присвячене святкуванню професійного свята освітян.

В урочистому заході взяли участь голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова Брониківської територіальної громади Надія Залевська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Брониківської територіальної громади Світлана Павлюк, директори та вчителі навчальних закладів району.

Вітаючи зі святом, В’ячеслав Авраменко зазначив, що професія вчителя –одна з найшановніших, найпочесніших та найвідповідальніших. Діти - майбутнє нашої країни і саме від праці вчителя багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд та моральні якості. Також очільник району побажав освітянам сил та наснаги для продовження їхньої нелегкої праці.

Офіційна частина продовжилася врученням відзнак. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і досягнуті успіхи в справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти, найкращих педагогів було відзначено подяками районної державної адміністрації та районної ради.

Протягом усього заходу учні та вчителі навчального закладу своїми пісенними виступами радували учасників свята.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/10956-pryvitaly-osvitian-zi-sviatom#sigProGalleria08412870d1
joomlamodniyportal.ru