Друк

У День пам'яті захисників України вшанували загиблих воїнів

.

Відповідно до Указу Президента України №621/2019 на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, 29 серпня наша держава відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.
 
Сьогодні, у м. Новограді-Волинському на кладовищі, що на вул. Чехова, відбулися заходи щодо вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців, учасників Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.
 
У заходах взяли участь голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, керуючий справами виконавчого апарату Новоград-Волинської районної ради Руслан Лавренчук, міський голова Микола Боровець та громадськість міста.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв та поклали квіти до пам’ятників.
 
Після цього, очільники району та міста поклали квіти до підніжжя Арки пам’яті Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО, а також взяли участь у мітингу-реквіємі та відкритті восьмої стели з прізвищами загиблих захисників Меморіалу загиблим учасникам АТО.
 
Тож у глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв нашої славетної Батьківщини. Пам`ятати та шанувати тих, хто пожертвував власним життям заради майбутнього України – наш святий обов`язок.