Друк

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Це свято, яке відзначають професіонали та учасники художньої самодіяльності різних вікових категорій, любителі і шанувальники народної творчості. На різних сценах наші народні аматори яскраво демонструють свої таланти, отримуючи високі оцінки та бурхливі оплески від глядачів.
Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті.
Ви невпинно несете "вахту" зі збереження та примноження кращих мистецьких та культурницьких традицій нашого рідного Поліського краю. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво нашого краю в Україні та за кордоном.
Прийміть щиру вдячність за високе служіння українській культурі і мистецтву, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Бажаємо вам великого щастя, доброго здоров'я, благополуччя, затишку у родинах, душевного тепла й енергії, нових професійних звершень на вашій щоденній творчій ниві.

Керівництво районної державної адміністрації