Друк

Останній дзвоник - 2017

.

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
Від щирого серця вітаю усіх вас із Днем останнього дзвоника!

Свято останнього дзвінка – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, адже для них шкільний дзвінок лунає востаннє. Мине багато років, але ви, шановні випускники, завжди пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, і батьків. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам'ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
Саме сьогодні відкривається нова сторінка вашого життя, дорогі випускники. Відтепер вам доведеться самостійно приймати свідомі рішення, беручи на себе відповідальність за них, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Головне — будьте чесними, справдливими і добрими людьми.
Від усієї душі, бажаю вам знайти власний життєвий шлях і стати гідними громадянами нашої держави. Не забувайте, що саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе та відстоюйте свої переконання. Будьте сміливими і впевнено крокуйте до своїх цілей. Творіть, навчайтесь, розвивайтесь та будьте просто щасливими людьми! Хай Вам щастить!
Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовідда¬ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!
Тож вітаю усіх із святом останнього дзвоника та успішним закінченням навчального року! Зі святом вас! 

 

З повагою

 

                 Голова районної                                             
                 державної адміністрації 

 

 

 

                 Володимир Михнюк