Друк

12 грудня – День сухопутних військ України

.

Шановні військовослужбовці, ветерани війни, учасники бойових дій та воїни запасу!

Щиросердечно вітаємо всіх вас з Днем сухопутних військ України.
Попри всі негаразди воїни механізованих і танкових підрозділів, протиповітряної оборони, спеціалісти частин забезпечення, ракетники і артилеристи у повсякденній службі демонструють зразки вірності військовій присязі, гідно продовжують славні традиції мужніх захисників і визволителів Української землі.
Яскравим прикладом військової доблесті Новоград-Волиньщини є військовослужбовці 30 окремої гвардійської механізованої бригади. По праву можна сказати, що ви перейняли найкращі якості захисників Вітчизни. Поставлені перед вами завдання постійно вимагають від особового складу громадянської свідомості, професіоналізму, організованості та дисципліни, з чим ви справляєтесь відмінно.
Яскравим свідченням успіхів воїнів вашої бригади є позитивні результати бойового навчання, гідна участь у миротворчих місіях, виконання завдань в повсякденних умовах діяльності Збройних Сил, витривалість і мужність у подоланні труднощів військової служби в непростих умовах соціально-економічних перетворень.
У день вашого професійного свята, бажаємо всім міцного здоров'я, щастя, оптимізму, миру і благополуччя, нових успіхів у ратній праці в ім'я процвітання України. 

З повагою

                 Голова районної                                              Голова  районної ради
                 державної адміністрації

                 Володимир Михнюк                                        Дмитро Рудницький