Друк

1 травня - Світле Воскресіння Христове

.

Шановні жителі Новоград-Волинщини!

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми – не самотні на цьому світі, бо з нами – Господь. Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але й справами добра, справедливості та милосердя.

Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував нам мир, здоров'я, злагоду та достаток. Нехай ваші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю. Нехай усі ваші помисли стануть щирими та добрими, хай благословляються вони засадами Євангельської Істини.

Пасхальні урочистості об'єднують усіх нас навколо давніх християнських цінностей – терпимості, любові до ближнього, милосердя. Великдень знову й знову дає можливість осягнути духовне зростання нашого суспільства, його моральне вдосконалення. Ми маємо повернути у наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Христовим, нашої віри в неминучу перемогу добра. Нехай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допомагає нам у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі праведні справи на благо Новоград-Волинщини та всієї України.

Хай Світло Воскресіння Христового надає нам усім силу перебороти всі труднощі, які випали на долю країни та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаємо, щоб ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

                 Голова районної                                              Голова  районної ради
                 державної адміністрації

                 Володимир Михнюк                                        Дмитро Рудницький