Друк

5 жовтня – День працівників освіти

.

Усіх, хто причетний до благородної справи навчання і виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої країни, дає дітям неоціненні скарби людських якостей, готує гідну зміну поколінь, сердечно вітаємо із професійним святом – Днем працівників освіти! 

Цей день був і залишиться назавжди для кожного учителя, викладача, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом.

Освітяни – люди особливого ґатунку, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України.

Шановні ветерани освітянської ниви!
Низько вклоняємось вам за неоціненний внесок у розвиток освіти, за ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться в пам’яті ваших учнів і колег, які продовжують втілювати в життя ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей.

Дорогі освітяни Новоград-Волинщини!
Це ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю.
Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього!

Хай багатство і щирість ваших душ зігрівають усіх нас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у непроминущість вічних істин.
Хай вам щастить у всіх ваших починаннях!

З повагою

Перший заступник голови                                                         Голова районної ради
адміністрації
Руслан Кирилюк                                                                           Франц Весельський