Друк

7 грудня – День місцевого самоврядування

.

Шановні працівники органів місцевого самоврядування Новоград-Волинщини, шановні народні обранці - депутати усіх рівнів !

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди cвята – Дня місцевого самоврядування!

 Двадцять два роки тому, 7 грудня 1990 року, був прийнятий Закон України «Про місцеві Ради народних депутатів та місцеве і регіональне самоврядування». Саме тоді почали закладатися підвалини місцевої демократії.

З усіх органів влади ви перебуваєте найближче до народу. Це покладає на вас величезну відповідальність за зміцнення віри суспільства у свою країну, довіри до здатності державних органів виконати покладені на неї обов‘язки. Тож нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!

Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад  Новоград-Волинського району, в ім’я розквіту України.

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої держави!

Голова районної                                          Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                          Франц Весельський