Друк

5 грудня – День працівників статистики

.

Шановні працівники та ветерани органів статистики Новоград-Волинщини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників статистики України.

У сучасному світі все більше зростає роль статистичної інформації в економіці та суспільстві, адже наявність усебічної й об'єктивної інформаційної бази є першочерговою передумовою ефективного управління соціально-економічними процесами.

 Професійне свято – День працівників статистики України для всіх фахівців нашого краю, зайнятих статистичною діяльністю, стало визнанням їх вагомої ролі та суттєвого внеску в соціально-економічний розвиток району, області, країни в цілому. За незначний час вітчизняна статистика впевнено освоїла європейські стандарти, завоювала довіру в суспільстві та успішно вирішує складні завдання інформаційного забезпечення державного управління та національної економіки.

Головними критеріями вашої праці, як завжди, залишаються принциповість та об’єктивність, оперативне реагування на проблеми сьогодення. Нехай і надалі запорукою вашої успішної роботи буде високий професіоналізм, відданість справі та відповідальне ставлення до неї.

Зичимо всім вам і вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, миру, творчої наснаги та подальших трудових звершень на благо українського народу.

Голова районної                                          Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                          Франц Весельський