Друк

Дорогі учні та шановні вчителі!

.

Сьогодні святкуємо день Останнього дзвоника, який символізує завершення чергового навчального року.

Цей день сповнений радості, посмішок і теплих спогадів. Він об'єднує всіх тих, хто тільки починає свій шлях у школі, і тих, хто вже готується крокувати у нові життєві пригоди.

Учні, ви здолали ще один важливий етап свого життя. Незалежно від того, скільки років ви навчалися, кожен з вас пройшов власний шлях розвитку та здобув нові знання та навички. Ви стали сильнішими, мудрішими та готовими до нових викликів. Бажаю вам впевненості у власних силах, натхнення та успіхів у всіх ваших починаннях!

Вчителі, дякуємо вам за вашу працю, за те, що ви завжди поруч, допомагаєте та підтримуєте. Ви в такий важкий час навчаєте й виховуєте нове покоління громадян України, яке стане її гордістю. Нехай кожен новий день приносить вам радість від досягнень ваших учнів, а професійний шлях буде сповнений нових звершень і задоволення від роботи.

Завершуючи цей навчальний рік, збережіть чудові моменти в своїх серцях і з новими силами крокуйте в майбутнє. Нехай цей Останній дзвоник стане для всіх стартом до звершення всіх мрій та досягнень!

Зі святом вас, дорогі друзі!

 

З найкращими побажаннями

начальник районної

військової адміністрації                                                      

Іван ТУРОВСЬКИЙ