Друк

Вітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з Днем працівників ветеринарної медицини!

.

Шановні працівники ветеринарної медицини Новоград-Волинського району!

Щиросердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини!

 

Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Від вашої невичерпної енергії, міцних знань і вмінь та наполегливості значною мірою залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля.

Робота у сфері ветеринарної медицини вимагає любові до світу природи, до тварин, співчуття й особистої відповідальності. І це – далеко не повний перелік якостей, якими повинен володіти лікар-ветеринар.

Повномасштабна війна, яку росія розв’язала в Україні, вплинула також і на тварин, які як і люди, надзвичайно страждають у ній. Постійні обстріли, вибухи, руйнування, проблеми з логістикою кормів та ліків не проходять безслідно. До того ж тварини не мають можливості допомогти самим собі, а отже, на працівниках ветеринарної медицини тепер — ще більша відповідальність за них.

Тож нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, добра і злагоди, успіхів у здійсненні всіх цілей і планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається сторицею!

 

Начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                            Іван ТУРОВСЬКИЙ