Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з нагоди 30-ї річниці незалежності України!

.

Дорогі жителі Новоград-Волинського району!

Прийміть щирі вітання з нагоди 30-ї річниці незалежності України!

 

В цьому величному святі переплелися мрії багатьох поколінь українців про свободу і незалежність, їхнє прагнення вільно жити, бути господарем у власній, суверенній державі. Цей день передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

День незалежності –  день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Тож нехай це свято буде могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а ваші добрі справи примножать славу рідного краю!

Шановні співвітчизники, щиро зичу вам родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства.

Зі святом вас!

 

Голова Новоград-Волинської

районної державної адміністрації                                                    В’ячеслав АВРАМЕНКО