Друк

Вакцинуйтеся, щоб жити! — Наталія Остапченко закликає жителів Житомирщини захиститися від COVID-19. ВІДЕО

.

В Україні триває вакцинація населення проти COVID-19. Так, станом на 23 жовтня у Житомирській області щеплення отримали 489 849 осіб.

Разом із тим, щодня стрімко зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Так, за минулу добу, 22 жовтня, зареєстровано 1145 нових лабораторно підтверджених випадків.

 

Як зазначає МОЗ, 95% госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня — невакциновані.

 

Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко вкотре наголошує на соціальній відповідальності кожного громадянина та закликає жителів Житомирщини вакцинуватися проти цієї важкої хвороби.

«Вже вакциновано найбільш уразливі групи населення, а також ті, від кого залежить лікування хворих та функціонування країни. Зараз настав час вакцинуватися кожному. Вакцинуйтеся, щоб врятувати життя. Вакцинуйтеся, щоб жити!», — наголосила Наталія Остапченко.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

 

Нагадаємо, що у Житомирській області діє 5 центрів масової вакцинації проти COVID-19, оновлені адреси яких та графік роботи можна дізнатися ТУТ. 

 

Пам’ятайте! Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

 

Вчора другу дозу вакцини від COVID-19 отримав заступник голови Житомирської ОДА Юрій Денисовець, який закликав жителів області вакцинуватися.