Друк

Участь Івана Туровського у робочій нараді щодо епідемічної ситуації та вакцинації в Новоград-Волинському районі

.

15 вересня в приміщенні КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» відбулася робоча нарада щодо епідемічної ситуації та вакцинації в Новоград-Волинському районі за участю першого заступника голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Івана Туровського, заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука,

директора комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Чижівської сільської ради Новоград-Волинського району Житомирської області" Олега Приходька, працівників медичних закладів, амбулаторій, фельдшерських пунктів вищезазначеного Центру.

Під час наради було проаналізовано та озвучено стан вакцинації працівників медичних закладів району, розглянуті проблемні питання, пов’язані з ростом коронавірусної інфекції серед населення.

Крім того, Іван Туровський наголосив на важливості роботи мобільних бригад щодо вакцинації та забору біоматеріалів для ПЛР-дослідження на наявність коронавірусної інфекції у підозрілих вдома.

Також перший заступник закликав медичний персонал якнайшвидше зробити щеплення проти COVID-19 та сприяти ефективному проведенню вакцинації населення. “Є три важливі складові запобіганню від поширення цієї небезпечної хвороби: вакцинація, режим носіння масок і дистанція”, – зазначив він.

joomlamodniyportal.ru