Друк

Відбулася онлайн нарада з питань стану проведення кампанії з вакцинації населення Житомирської області від гострої респіраторної хвороби COVID-19

.

Під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Оханського відбулась онлайн нарада з питань стану проведення кампанії з вакцинації населення Житомирської області від гострої респіраторної хвороби COVID-19, зокрема працівників закладів освіти.

У нараді взяли участь перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук, керівники відділів, управлінь освіти Житомирської області та представники територіальних громад.

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Житомирській області, у ході наради обговорювали питання активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності вакцинації.

Під час переведення всієї території України з «зеленого» на «жовтий» рівень епідемічної небезпеки працювати у звичайному режимі зможуть ті заклади освіти та колективи, в яких провакциновані щонайменше 80%.

Юрій Оханський повідомив, що найбільше вакциновано освітян у Бердичівському районі – 74,4 %, найменше – у Коростенському – 62 %.

Тому, аби не допустити на Житомирщині освітнього колапсу, потрібно значно пришвидшити темпи вакцинування не лише освітян, але й всього населення Житомирської області, оскільки коронавірусна хвороба вражає не тільки дорослих, але й дітей.