Друк

Про вакцинацію освітян говорили під час онлайн наради

.

Під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Оханського відбулась онлайн нарада з питань стану проведення кампанії з вакцинації працівників закладів освіти Житомирської області від гострої респіраторної хвороби COVID-19.
 
У нараді взяли участь перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук, керівники відділів, управлінь освіти Житомирської області та представники територіальних громад.
 
Під час наради обговорювали епідемічну ситуацію в області з коронавірусною хворобою та який % персоналу закладів загальної та середньої освіти на сьогодні провакциновано.
Юрій Оханський наголосив на необхідності пришвидшення темпів вакцинації освітян до кінця тижня, оскільки навчальні заклади, де менше 80 % персоналу вакциновані, працюватимуть онлайн.
 
Варто пам’ятати, що захистити дитяче населення можна лише через вакцинованих батьків та вчителів.