Друк

Голова районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко взяв участь в засіданні дев’ятої сесії Новоград-Волинської міської ради

.

22 липня 2021 року у великій залі Будинку рад під головуванням міського голови Миколи Боровця за участі голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка та голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого відбулося пленарне засідання 9-ї сесії міської ради восьмого скликання.

На порядок денний засідання сесії було винесено 59 питань, за частину яких депутатський корпус проголосував за скороченою процедурою. Зокрема, «Про внесення змін до рішення міської ради від 31.10.2019 №812 «Про затвердження Перспективного плану розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей в Новоград-Волинській міській об`єднаній територіальній громаді на 2019 – 2026 роки», «Про порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади», «Про внесення змін до Положень про окремі виконавчі органи міської ради» та ряд інших питань.

У ході засідання сесії розглянуто та підтримано і ряд земельних питань, серед яких: «Про надання дозволу на встановлення земельного сервітуту», «Про передачу у власність, користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території сіл Борисівка та Дідовичі» та інші.

Повний перелік прийнятих рішень, після їх підписання, можна буде переглянути на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у рубриці «Документи» - «Рішення міської ради».

joomlamodniyportal.ru