Друк

Про хід виконання програми економічного і соціального розвитку та бюджету району у І кварталі 2011 року

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови районної державної адміністрації

 

від  25.05.11              № 507

 

Про хід виконання програми

економічного і соціального

розвитку та бюджету району

у І кварталі 2011 року

 

 З метою розв’язання проблем, що існують у господарському комплексі району, для забезпечення подальшої стабілізації соціально-економічних процесів у 2011 році та на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11.05.11 № 175 «Про хід виконання програми економічного і соціального  розвитку та бюджету області у І кварталі 2011 року»:

 

1. Начальникам управлінь та відділів райдержадміністрації тримати на постійному контролі питання виконання Програми соціально- економічного розвитку району на 2011 рік, сприяти покращенню основних показників, які включені до рейтингової оцінки соціально-економічного розвитку.

 

2. Рекомендувати сільським, селищному головам забезпечувати щоквартальний аналіз стану виконання прийнятих програм соціального, економічного і культурного розвитку підвідомчих територій на 2011 рік, заслуховувати дане питання на засіданнях виконкомів та інформувати райдержадміністрацію.

3. Затвердити план організаційних заходів щодо виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 11.05.11 №175 «Про хід виконання програми економічного і соціального розвитку та бюджету області у І кварталі 2011 року» (додається).

 

4. Начальникам управлінь, відділів, служб райдержадміністрації та рекомендувати сільським, селищному головам у вказані терміни забезпечити належне виконання всіх заходів Плану та щоквартально до 5-го числа, наступного за кварталом місяця надавати інформацію управлінню економіки райдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку району.

 

5. Управлінню економіки райдержадміністрації (Довгалюк Г.Ф.) забезпечити узагальнення інформацій управлінь та відділів про соціально-економічний розвиток району та щоквартально до 10 числа, наступного за кварталом місяця інформувати райдержадміністрацію.

 

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Поліщука А.Б.

 

 Заступник голови     державної адміністрації                                                         А.Б. Поліщук