Друк

Шановні розвідники!

.

Сьогодні, в день вашого професійного свята, від усього серця хочу висловити щиру подяку за вашу невтомну працю та відданість Україні.

Друк

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” на Житомирщині

.

Під час брифінгу йшлося про моніторинг використання бюджетних коштів, зокрема освітніми установами Житомирської громади.

Друк

До уваги жителів району!

.

 

Звертаємо увагу, що у разі зацікавленості суб’єкти громадянського суспільства можуть долучитися до співпраці, аби відстежувати доцільність та раціональність використання державних коштів і бюджетів територіальних громад.

Друк

Чергова втрата серед військових у російсько-українській війні

.

Знову у Звягельському районі втрати: пішли з життя відважні захисники – житель села Неділища Барашівської громади Віктор Семенович Ярошук, 1969 року народження, та мешканець села Червона Воля Городницької громади Євтушок Анатолій Іванович, 1974 року народження.

Друк

Інтерв’ю з оборонцем України із позивним “Кондрат”. Життя на передовій та після неї. ВІДЕО

.

Оборонець Олександр із позивним “Кондрат” пройшов крізь найважчі випробування війни, зіткнувшись з жорстокою реальністю російського вторгнення. У цьому інтерв’ю він відкриває найважливіші моменти своєї служби та розповідає про ті події, які глибоко змінили його як людину.

Друк

В Україні створено Державний земельний банк. ВІДЕО

.

В Україні завершено процес корпоратизації ДП «Фонд аграрних інвестицій», на основі якого створено ТОВ «Державний земельний банк» — перший державний оператор земель сільськогосподарського призначення. 

Друк

Як подати заяву на реєстрацію кандидатам в опікуни / піклувальники онлайн?

.

Кожній дитині потрібна родина. Близькі родичі можуть в першу чергу стати опікунами чи піклувальниками дитини, яка осиротіла або втратила батьківську опіку.
Опіка оформлюється над дитиною, яка ще не досягла 14-ти років. А піклування встановлюється над дітьми з 14-ти до 18-ти років.