Друк

Зустріч напередодні свята

.

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.

У цей день українська спільнота намагається вшанувати і подякувати тим, хто своєю великою любов'ю зігріває у родинах дітлахів, обділених батьківською ласкою, дає їм надію на щасливе майбутнє, вселяє у дитячі серця віру в життя.
З цієї нагоди, напередодні Дня усиновлення, у малій залі Будинку рад відбулася зустріч, на якій заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік привітав опікунів та піклувальників нашого району зі святом.
Звертаючись до присутніх у залі, він зазначив, що одним з найвагоміших вчинків людей є захист і виховання дітей, які з будь-яких причин залишились без батьківського піклування. Дати любов та родинне тепло сироті – це вчинок достойний справжньої людини.
«Низький уклін вам та щира подяка за те, що своїм теплом і любов'ю ви зігріваєте дитячі серця. Нехай ваші прагнення надати дітям родинний затишок, створити достойні умови для повноцінного розвитку знайдуть втілення у реальних діях. Ваш благородний вчинок є прикладом для наслідування кожному з нас», - сказав у своєму зверненні Андрій Васильович та побажав міцного здоров'я, щастя, любові, родинного благополуччя та злагоди.
Також із Днем усиновлення присутніх привітав начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко. Побажавши всього найкращого, Володимир Федосійович розповів про стан справ у районі. Із його доповіді стало відомо, що нині на первинному обліку в службі у справах дітей райдержадміністрації перебуває 107 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 99 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування виховуються у сім'ях, 8 дітей перебувають у державних закладах. На території району функціонує 4 дитячих будинки сімейного типу та 5 прийомних сімей, під опікою та піклуванням перебуває 62 дитини, а у 6 сім'ях проживає 8 усиновлених дітей.
На приємній ноті завершилась зустріч. Всі опікуни та піклувальники отримали подарунки та вітальні листи від голови райдержадміністрації Володимира Михнюка.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА