Друк

Благодійна акція «Милосердя» стартувала

.

Напередодні Дня ветерана, що відзначається щорічно 1 жовтня, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району розпочинає акцію «Милосердя».

В ході акції ЗВЕРТАЄМОСЬ до керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських організацій, релігійних конфесій, всіх мешканців нашого міста та району не залишатися байдужими до долі старшого покоління, до людей з особливими фізичними потребами та взяти активну участь у проведенні цьогорічної благодійної акції, та надати допомогу коштами, продуктами харчування, промисловими товарами, ліками, в організації благодійних заходів до Дня ветерана (1 жовтня) та Дня інваліда (3 грудня).
В територіальному центрі перебувають на обліку 1550 громадян похилого віку, з них 318 інвалідів, які потребують матеріальної допомоги, постійної підтримки та догляду. При територіальному центрі функціонує Лебедівське відділення стаціонарного догляду (будинок-інтернат), де проживають одинокі непрацездатні громадяни та інваліди, які практично не мають рідних та близьких, і знаходяться під опікою нашої установи.
Завдяки Вашій підтримці ми маємо можливість організовувати тематичні благодійні заходи та вітання ветеранів району, а також День відкритих дверей у Лебедівському відділенні стаціонарного догляду.
Доброта й милосердя завжди потрібні обділеним долею людям, особливо у наш непростий час. Зуміти простягнути руку тим, хто опинився у скруті, страждає від хвороби чи байдужого оточення, потребує душевної розради, можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем.
Сподіваємось на Вас і Ваші добрі справи, адже добро – це основа світу.
Творимо добро разом і повсякчас.
Наш благодійний рахунок: 31553301147301 МФО 811039
Код 20406320 УДК у Житомирській області

Директор терцентру Н.Ф.Івасів