Друк

До відома представників бізнес-кіл та керівників підприємств району

.

Про проведення бізнес форуму
української діаспори

Відповідно до доручення Першого віце-прем'єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України С. Кубіва від 28.12.2016 № 48031/0/1-16 до листа Торгово-промислової палати України від 22.18.2016 № 8439/02.0-2 повідомляємо, що у травні 2017 року в м. Києві заплановано проведення бізнес-форуму української діаспори (далі - Форуму) за участі представників ділових кіл України.
Передбачається участь представників влади та бізнесу України, а в першу чергу представників діаспори – підприємців та менеджерів міжнародних компаній українського походження, що сприятиме встановленню розвитку України.
В рамках заходу також передбачається пленарне засідання, на яке запрошуватимуться керівництво економічного та фіскального блоку Уряду, заінтересованих міністерств , облдержадміністрацій. Працюватимуть секції: інвестиційна, ІТ-технологій аграрна, експорту-імпорту, туризму; заплановано відвідування окремих підприємств, а також змістовна культурна програма.
Просимо зацікавлених осіб, які виявили бажання взяти участь у заході повідомити відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Новоград-Волинської районної державної адміністрації на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.