Друк

Звернення

.

Новоград-Волинський РЕМ звертається до мешканців м. Новоград-Волинського і Новоград-Волинського р-ну з проханням економно використовувати електроенергію та без зайвої потреби не вмикати потужні електроприлади.

Особливо, просимо обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження, а саме: з 08:00 до 11:00 та з 16:00 до 22:00. В цей час рекомендується не включати електрообігрівачі, електробойлери та решту енергоємних електроприладів.
Неконтрольоване використання потужних електроприладів перевантажує енергосистему. Тому, аби уникнути спрацювання автоматики захисту, необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії до встановленого рівня. Також слід зазначити, що перевантаження електричних мереж, особливо внутрішньо будинкової проводки, в свою чергу, може призвести до коротких замикань та стати причиною пожеж в багатоквартирних будинках і в приватному секторі. Також наголошуємо на необхідності ретельно перевіряти котли та електроприлади після вимкнення електроенергії, щоб уникнути небезпечних ситуацій.
Просимо з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже тільки вони в змозі забезпечити безперебійну роботу об'єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.
Адміністрація Новоград-Волинського РЕМ