Друк

Оголошено прийом заявок для участі у Всеукраїнському конкурсі на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2016 році

.

Держкомтелерадіо оголошує у 2016 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

  • «Краще періодичне друковане видання для дітей»
  • «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

Прийом заявок на участь триває з 1 вересня по 1 грудня 2016 року.

До конкурсних видань додаються: лист-звернення до журі конкурсу; анотації на видання, інформація про редакційний колектив, наклад, періодичність його випуску, відгуки читачів.

Друковані періодичні видання для дітей та юнацтва подаються на конкурс у кількості не менше 6 номерів, що виходили упродовж поточного року.

Друковані періодичні видання і матеріали до них надсилаються на адресу Держкомтелерадіо: 01001, м. Київ, вул. Прорізна,2 із зазначенням "Конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва" (контактний телефон: 278-86-96).

З положенням конкурсу можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, що управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації розпочинає прийом заявок до участі в обласному щорічному конкурсі «Краща книга року» у 2016 році.