Друк

Серпень – спортивний місяць

.

5-7 серпня в селі Нова Чорторія Любарського району відбулась Спартакіада Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед голів районних організацій, директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

За підсумками змагань Новоград-Волинська районна організація ВФСТ «Колос» здобула перші місця з шахів та шашок, четверте місце з настільного тенісу, п'яте місце з більярду.

13-14 серпня в смт Пулини відбулися зональні змагання з футболу в залік XVІ обласних сільських спортивних ігор Житомирщини. Новоград-Волинську районну організацію ВФСТ «Колос» представляли спортсмени футбольного клубу «Ярунь» - тренер команди Сергій Михайлович Петришин.
У першому двобої наші спортсмени поступилися рахунком 0-3 користь смт. Пулини, а в другому матчі взяли гору над спортсменами смт. Черняхова з рахунком 1-0 на нашу користь, та в наступному матчі з Володарськ-Волинським набрали 6 очок.
Футболісти з смт Пулини у наступній грі з Володар-Волинськом також здолали своїх суперників з рахунком 0-3, але у завершальному матчі із спортсменами смт. Черняхів поступилися з рахунком 0-1. Таким чином три команди набрали 6 очок – Пулини, ФК «Ярунь» та Черняхів і для виявлення переможця у турнірній таблиці в ступає в дію коефіцієнт забитих і пропущених м'ячів. Кращим він був у спортсменів з смт. Пулини і вони завоювали право прийняти участь у фінальній частині чемпіонату Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос»
19-20 серпня в смт. Черняхів на базі місцевої гімназії відбулися щорічні змагання на «Краще спортивне село Житомирщини 2016 року» серед сільських та селищних рад. Від районної організації на обласних змаганнях честь захищали спортсмени із Орепівської сільської ради, які мали вже певний досвід участі в таких заходах.
За підсумками змагань спортсмени здобули слідуючі місця:
- Волейбол - 4-те місце серед чоловіків;
- Перетягування канату - 7 місце;
- Настільний теніс – 7 місце;
- Шашки – 5 місце;
- Гирі – 2 місце.
А вже 27 серпня збірна районної організації ВФСТ «Колос» з армспорту, гирьового спорту, перетягування канату та легкої атлетики візьме участь в обласних фінальних змаганнях в м. Житомир серед фізкультурно-спортивних клубів при сільських селищних радах.
Ветерани будуть представляти армспорт, гирьовий спорт та перетягування канату.
Голова РО ВФСТ «Колос»
В.Ф. Троцький