Друк

Засідання координаційної ради: на шляху до зміцнення національної ідентичності

.

Сьогодні відбулось засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Звягельській районній військовій адміністрації.

Його провів перший заступник начальника Звягельської районної військової адміністрації Юрій Оханський.
«Це наше перше засідання воно нестиме більше організаційний характер, ми ознайомимося із загальними положенням та основними завданнями Координаційної ради . Це наші кроки на шляху до зміцнення патріотичного духу нашого району. Наша мета – забезпечити всебічний розвиток молоді, виховати покоління справжніх патріотів України", – зазначив Юрій Оханський.
Під час засідання було обговорено ряд важливих питань:
1. Про утворення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Звягельській районній військовій адміністрації.
2. Про утворення координаційних рад з питань
утвердження української національної та громадянської ідентичності при міських, селищних, сільських радах.
3. Про затвердження плану роботи координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності в Звягельському районі.

Такі ради вже утворені при більшості громад району та працюватимуть задля зміцнення та покращення патріотичного виховання населення.

"Ми переконані, що спільними зусиллями ми зможемо виховати молодь, яка любить свою країну, шанує її історію та культуру. Саме від нас залежить майбутнє України", – підсумував Юрій Оханський.