Друк

#плічопліч: Табір «Пліч-о-пліч» відбудеться у затверджені дати – з 25 серпня по 1 вересня

.

З 25 серпня по 01 вересня 2024 року, як і планувалося, відбудеться довгоочікуваний літній табір «Пліч-о-пліч», де переможці та призери Всеукраїнських шкільних ліг зможуть провести незабутній тиждень у Карпатах. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі організаторів, які доклали максимальних зусиль для забезпечення комфортного та безпечного відпочинку учасників.
 
Рішення про збереження запланованих дат було прийнято після ретельного аналізу всіх обставин і врахування всіх можливих ризиків. Команда організаторів змогла подолати всі виклики та суперечливі моменти, щоб діти мали змогу насолодитися повноцінним відпочинком і змістовним дозвіллям.
 
Підготовка табору була зосереджена на створенні максимально сприятливих умов для учасників. Організатори врахували всі деталі, щоб школярі мали можливість не лише відпочити, але й розвиватися, знайомитися з новими друзями. Програма табору передбачає цікаві майстер-класи, спортивні змагання та культурні заходи, що сприятимуть розвитку юних спортсменів.
 
З сайту ЖОВА