Друк

Фокус-група з промисловими підприємствами району: визначення проблемних питань для Програми комплексного відновлення Житомирської області на 2024-2030 роки

.

Сьогодні відбулася фокус-група з промисловими підприємствами району, в якій взяв участь перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський. Захід організовано з метою виявлення основних проблемних питань і розробки заходів Програми комплексного відновлення територій Житомирської області на 2024-2030 роки. Участь у заході також взяли представники керівництва органів місцевого самоврядування, що сприяло конструктивному діалогу між бізнесом та владою.

 

Основна увага під час зустрічі була приділена тим проблемам, які найбільше турбують підприємства району. Ці питання стосувалися зокрема енергозабезпечення, доступу до кваліфікованої робочої сили та фінансування виробництва. З огляду на поточну економічну ситуацію та наслідки військових дій, обговорювалися також можливості адаптації виробничих процесів до нових умов.

Результати сьогоднішньої зустрічі демонструють важливість відкритого діалогу між бізнесом і владою, який є ключовим елементом успішного відновлення та розвитку району в післявоєнний період.