Друк

#безбар’єрність: Разом створимо безбар’єрне середовище на Житомирщині

.

Україна впевнено крокує до створення інклюзивного суспільства, де кожен громадянин, незалежно від своїх фізичних можливостей, має рівний доступ до всіх сфер життя. У межах реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року розпочато розроблення дворічного плану заходів на 2025-2026 роки.

 

На Житомирщині цей процес також активно впроваджується, і ми запрошуємо всіх небайдужих долучитися до створення рівного та доступного середовища.

Якщо у вас є ідеї щодо удосконалення процесу створення безбар’єрного простору, якщо ви бажаєте зробити свій внесок у розвиток інклюзивної спільноти – ваша участь є надзвичайно важливою.

Запрошуємо всіх, хто має бажання сприяти покращенню безбар’єрного середовища, заповнити форму учасника за посиланням.

Реєстрація триватиме до 05 серпня.

 Ваші пропозиції та ідеї можуть стати важливою частиною плану заходів, який буде впроваджено в регіоні.

Чому це важливо?

Інклюзивність – це не просто вимога сучасності, а основа для гармонійного розвитку суспільства. Створення безбар’єрного середовища дозволить людям з інвалідністю, людям літнього віку, батькам з дітьми та іншим вразливим групам населення повноцінно брати участь у соціальному житті, навчанні, праці та дозвіллі.

Разом ми можемо створити Житомирщину без бар’єрів – місце, де кожен має рівні можливості та доступ до всіх сфер життя. Долучайтеся до важливої справи та робіть свій внесок у розвиток нашої області!

 

Інформація з сайту Житомирської ОВА