Друк

#ПрозорістьТаПідзвітність: у Звягельському районі моніторять публічні закупівлі

.

В період з 11.07 по 18.07.2024 робочою групою «Прозорість та підзвітність» у Звягельському районі проведено моніторинг тендерних закупівель, оголошених через систему Prozorro.

Ось деякі з них:
• Управлінням житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради було оголошено тендерну закупівлю на загальну суму 5 756 520,00 грн.
• Чижівською сільською радою були оголошені дві тендерні закупівлі. Наразі укладено один договір та триває подання пропозицій. Сума закупівель складає 3740863,81 грн.
• Комунальне підприємство Звягельської міської ради "ЗВЯГЕЛЬСЕРВІС" оголосило 2 тендерні закупівлі. По одній з них триває класифікація переможця. Загальна сума цієї закупівлі становить 535876 грн. Друга тендерна закупівля була відмінена.
• Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради оголосив тендерну закупівлю на очікувану вартість 520 260,00 грн, але торги не відбулися.
• Відразу дві лікарні району також оголосили тендерні закупівлі та уклали договір. Загальна сума цих закупівель становить 2019024 грн.
Найбільш вартісну закупівлю було оголошено управлінням житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради на капітальний ремонт вулиці Михайлівської, м. Звягель.