Друк

Спільний молебень по загиблих та відкриття світлин у Сквері пам'яті

.

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Іван Туровський взяв участь у спільному молебні по загиблих, яка відбулася в Православній церкві України Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла в місті Звягелі. Цей захід зібрав багато людей, які в єдиній молитві звернулися до Бога за спокій душ наших загиблих воїнів і за здоров'я захисників, які тримають на собі тягар війни.

 

Після молебні Іван Туровський відвідав захід, присвячений відкриттю світлин у Сквері пам’яті та приурочений до Дня міста. Нові світлини нагадують про тих, хто загинув, захищаючи рідну землю. Ці фотографії є символом пам'яті і нагадуванням про те, яку ціну ми платимо за свободу і незалежність.

На заході були присутні родичі загиблих, побратими, волонтери та жителі міста, які прийшли висловити свою шану й підтримку. Люди зібралися разом, щоб згадати своїх Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Відчувалася єдність і підтримка, які є необхідними у цей складний для країни час.

«Сьогодні ми зібралися тут, щоб вшанувати пам'ять наших загиблих воїнів, які віддали своє життя за нашу країну. Їхня жертовність і мужність не залишаться забутими. Вони назавжди залишаться в наших серцях і думках, як справжні Герої. Ми молимося за спокій їхніх душ і просимо Бога дати їм вічний спокій на Небесах. Ми також молимося за здоров'я і силу наших захисників, які зараз знаходяться на передовій, оберігаючи нас», - звернувся до звягелян начальник адміністрації.