Друк

Вітання випускникам

.

Цей рік у Звягельському районі видався багатим на випускників шкіл з числа дітей, які виховуються в прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу.

 

Це шестеро дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які закінчили 9 класів, і семеро, які закінчили 11 класів. Тому сьогодні хочеться звернутись саме до них.

Непомітно промайнули шкільні роки. Залишилися в минулому уроки та іспити, наповнене подіями шкільне життя. За роки навчання в школі ви отримали безцінний багаж знань і досвіду, який обов'язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті. Ці роки були наповненні цікавими учнівськими турботами, надіями, сподіваннями, перемогами і окремими невдачами. Сьогодні перед вами відкриваються двері у великий світ з масою можливостей для вибору професії і продовження освіти.

Дорогі випускники! Прийміть сердечні вітання  з довгоочікуваним святом отримання свідоцтв про базову загальну середню освіту та свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти!

Збережіть в собі бажання до знань і нових відкриттів. Не бійтеся труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо!

Щасливої та щедрої долі у житті! Будьте гідними поваги людей та радуйте наставників своїми досягненнями. Будьте впевненими у собі, у своїх силах, непохитно вірте у свій успіх, у свою велику мету, у свою щасливу долю!

 

З повагою
начальник Звягельської районної

військової адміністрації Іван Туровський