Друк

Шульга Т.А. перевірка

ДОВІДКА
про результати перевірки, передбаченої
Законом України "Про очищення влади " 

 

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п'ятої статті 5 Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 в Управлінні праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Шульги Тетяни Анатоліївни (місце народження: Житомирська область, м. Новоград – Волинський. Місце проживання: Житомирська область, м. Новоград-Волинський.) Місце роботи: Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської РДА, головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку.
Для проведення перевірки подавалися копії запиту про перевірку, декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2016 рік, заяви на проведення перевірки, трудової книжки, паспорта громадянина України та картки платника податків.
Запит про надання відомостей щодо Шульги Т.А. надсилався до Новоград-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції.
За результатами розгляду запиту Новоград-Волинська ОДПІ повідомила, що відомості вказані у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2016 рік є достовірними.
За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Шульги Тетяни Анатоліївни, кандидата на посаду завідувача сектору з питань обслуговування інвалідів та надання цільових допомог, не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

Головний спеціаліст з питань кадрової Ю.В. Олексійчук
роботи та державної служби