Друк

ДОВІДКА про результати перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади" - Н.Ф. Мельничук

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п'ятої статті 5 Закону України "Про очищення влади" та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", щодо Мельничук Надії Федорівни. Місце роботи: Новоград-Волинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, головний спеціаліст-бухгалтер.

Для проведення перевірки подавалися копії заяви особи про проведення перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади", декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік, а також інших документів (паспорта, картки платника податків, трудової книжки).

Запит про надання відомостей щодо Мельничук Н.Ф. надсилався до:
1. Новоград-Волинської ОДПІ.
За результатами розгляду запиту:

1. Новоград-Волинська ОДПІ повідомила, що відомості, вказані у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік є достовірними.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Мельничук Надії Федорівни не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади " .

Директор Центру Л.М.Бобровська