Друк

ДОВІДКА про результати перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» - Н.О. Синяк

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п'ятої статті 5 Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 в Управлінні праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», щодо Синяк Наталії Олександрівни. Місце роботи: Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської РДА, головний спеціаліст-бухгалтер).

Для проведення перевірки подавалися копії запиту про перевірку, декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік, заяви на проведення перевірки, трудової книжки, паспорта громадянина України та картки платника податків.

Запит про надання відомостей щодо Синяк Н.О. надсилався до Новоград-Волинської ОДПІ.

За результатами розгляду запиту Новоград-Волинська ОДПІ повідомила, що відомості вказані у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік є достовірними.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Синяк Наталії Олександрівни не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

Головний спеціаліст з питань Ю.В. Олексійчук
кадрової роботи та державної служби