Друк

Міжнародний день пам'яті Чорнобиля.

.

У вересні 2003 року, на саміті країн СНД Президент України Л.Кучма запропонував країнам учасницям співдружності оголосити 26 квітня Міжнародним днем пам'яті жертв радіаційної аварії та катастроф. Рада голів держав СНД підтримала цю пропозицію.

Друк

Компанії-експортери Житомирщини можуть скористатися Міжнародною платформою Nazovni

.

Підприємства Житомирської області продовжують працювати у вкрай складних умовах і попри війну експортує сільськогосподарську та продовольчу продукцію на світовий ринок. 

Друк

Віктор Градівський долучився до екологічного форуму «Ліси України: виклики, наука та безпека» у Житомирській політехніці

.

25 квітня в стінах Державного університету «Житомирська політехніка» відбувається Екологічний форум «Ліси України: виклики, наука та безпека». Участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники ДП «Ліси України», Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», Державної екологічної інспекції Поліського округу, Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради, приватних підприємств області.