Друк

Поважне 95-річчя зустріла жителька села Немильня

.

11 липня, в чудовий літній день свій поважний 95-річний ювілей зустріла жінка-мати, жінка-трудівниця Гудзь Софія Борисівна, яка народилась і проживає донині в селі Немильня Новоград-Волинського району.

Невтомна трудівниця працювала в місцевому колгоспі і на цегельному заводі та пройшла усі випробування долі з гідністю та вірою в серці, адже її людяність, доброта, працелюбність подолали усі негаразди. Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.
Саму ж ювілярку природа щиро наділила душею чистою і доброю. А от понад усе, кожної вільної хвилини вона полюбляла вишивати і читати книги.
Софії Борисівні присвоєно почесне звання «Мати героїня» за те, що народила та разом із чоловіком виховали 5 дітей та своїм власним прикладом навчили їх найголовнішого – людськості, ласки і доброзичливості. Не забувають свою бабусю і 8 онуків та 10 правнуків. Незважаючи на свій поважний вік, ювілярка залишається душею та берегинею роду. Коли старість та самотність зробили життя бабусі нелегким, донька Віра разом із чоловіком, за підтримки всієї родини взяли догляд мами на себе, де вона доглянута, забезпечена всім необхідним.
Від імені виконавчої влади району Софію Борисівну привітали та побажали міцного здоров'я, родинного затишку начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Людмила, директор територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району Івасів Ніна. Голова районної організації ветеранів Фатенко Петро Петрович побажав ювілярці, вдові учасника бойових дій , сили духу, пошани від людей і в такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей.

За інформацію територіального центру Новоград-Волинського району