Друк

Талановита дитина сильна Україна

.

Талановиті діти – головний ресурс процвітання кожної нації. Талант одна з природжених якостей духовного складу особистості, але, щоб природні здібності стали справжнім талантом, обдарованій людині доводиться багато вчитися і працювати над собою.

Активним помічником дитини у пізнанні необмеженого світу духовних цінностей, розвитку художніх і творчих здібностей, підтримки інтересу до читання книжок є сектор по роботі з дітьми «Паросток» районної бібліотеки ім. Лесі Українки, який сьогодні створює дітям і підліткам комфортні умови для повноцінного інтелектуального спілкування, сприяє поповненню інформаційного багажу, надає творчий простір для проведення дозвілля.
Серед читачів бібліотеки є багато талановитих дітей, і одна з них – читачка Лавринович Яна, яка захоплюється малюванням у стилі Аніме (Аніме від англ. animation [анімейшн] анімація японська анімація). Головна відмінність від анімації інших країн полягає у тому, що аніме орієнтується не на дитячу, а переважно на підліткову аудиторію. Аніме це добре розвинений вид мистецтва і тому користується популярністю не лише в Японії, але і у світі. Аніме відрізняється характерною манерою зображення персонажів та фону. Її роботи представлені на індивідуальній виставці робіт «Світ моїх захоплень» у секторі по роботі з дітьми районної бібліотеки імені Лесі Українки.
Відвідувачі бібліотеки з цікавістю та захопленням знайомляться з творчістю талановитої дівчини, на прикладі якої з упевненістю можна стверджувати, що наша держава має майбутнє, якщо в ній живуть такі обдаровані діти.

Матеріал підготувала
завідувач сектору по роботі з дітьми
Олена Данюк