Друк

РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації від 29.05.2018 №497

.

Про відзначення в районі Дня захисту дітей

Вiдповiдно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 30.05.1998 № 568/98 «Про День захисту дітей», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25.05.2018 № 214 „Про відзначення в області Дня захисту дітей", з метою посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав і законних інтересів та з нагоди відзначення Дня захисту дітей:
1. Службі у справах дітей (Бойко В.Ф.), відділам освіти (Антипчук О.А.), культури (Бобровська Л.М.), сектору сім'ї, молоді та спорту (Дейнека В.І.) райдержадміністрації, районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Мельничук Н.Ф.) :
1) Забезпечити належну підготовку, організацію та проведення святкування в районі Дня захисту дітей.
2) Організувати проведення зустрічі керівництва району з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми, які виховуються в сім'ях громадян, перебуваючи під опікою, в дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім'ях, іншими соціально незахищеними категоріями дітей, та обдарованою і талановитою молоддю.
3) Організувати проведення районного свята для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, із малозабезпечених і багатодітних сімей, вихованців дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, учнівської молоді 31 травня 2018 року в с. Велика Горбаша.
2. Службі у справах дітей райдержадміністрації (Бойко В.Ф.) забезпечити 1 червня 2018 року поїздку делегації дітей в м. Житомир для участі в обласному заході до Дня захисту дітей.
3. Відділу культури (Бобровська Л.М.), сектору сім'ї, молоді та спорту (Дейнека В.І.) райдержадміністрації сприяти у проведенні святкових концертів, вистав за участю професійних і дитячих самодіяльних художніх колективів, спортивних змагань, спартакіад серед дітей та підлітків у районі.
4. Районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Мельничук Н.Ф.) забезпечити організацію ігротек, конкурсів дитячих малюнків, творів, малюнків на асфальті, конкурсно-розважальних програм.
5. Відділу освіти (Антипчук О.А.), сектору сім'ї, молоді та спорту (Дейнека В.І.) райдержадміністрації вжити заходів щодо належної організації літнього оздоровлення дітей та забезпечити урочисте відкриття пришкільних та мовних таборів у загальноосвітніх навчальних закладах району.
6. Відділу організаційно-інформаційної роботи райдержадміністрації (Скаковська Н.М.) сприяти у розміщенні в засобах масової інформації тематичних матеріалів та широкому висвітленні до Дня захисту дітей.
7. Відділам освіти (Антипчук О.А.), культури (Бобровська Л.М.), сектору сім'ї, молоді та спорту (Дейнека В.І.) райдержадміністрації, районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Мельничук Н.Ф.) інформувати про проведену роботу службу у справах дітей райдержадміністрації до 10 червня 2018 року.
8. Службі у справах дітей райдержадміністрації (Бойко В.Ф.) до 15 червня 2018 року проінформувати райдержадміністрацію про відзначення в районі Дня захисту дітей.
9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Даниленко Н.В.

Перший заступник голови
райдержадміністрації Н.В.Даниленко