Друк

Нарада з керівниками структурних підрозділів РДА

.

Під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Михнюка відбулася щопонеділкова апаратна нарада із заступниками голови та керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, де було обговорено низку актуальних питань.

Першочергово під час наради були підведені підсумки роботи за минулий тиждень та окреслені плани та завдання на наступний, обговорено питання важливості дотримання термінів подання електронних декларацій державними службовцями, питання засідання колегії райдержадміністрації та участі у ньому керівників структурних підрозділів.
Зупинився Володимир Михнюк також на питаннях проведення у районі загальних зборів громадян за місцем проживання (сходів сіл). Адже на минулому тижні такі збори відбулися на території Гульської та Наталівської сільських радах.
За результатами участі у загальних зборах громадян за місцем проживання у с.Гульськ, голова райдержадміністрації надав ряд доручень.
Зокрема Володимир Михнюк доручив своєму заступнику Андрію Подіку створити комісію, яка спільно із представниками Гульської громади та сільської ради, виїхавши безпосередньо на місце знаходження земельних ділянок, має дослідити питання розроблення проекту землеустрою щодо організації території земельних часток паїв на території сільської ради.
Ще одним дорученням голови райдержадміністрації стало забезпечення дотримання термінів виконання робіт підрядником по Гульському ДНЗ, та контроль за ходом цих робіт, адже ремонтні роботи цього важливого об'єкта соціальної сфери плануються завершити у найкоротші терміни.
Підсумовуючи нараду, голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх на особисту відповідальність кожного працівника РДА за бездоганне та чітке виконання своїх службових обов'язків згідно чинного законодавства.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА