Друк

Запрошуємо на семінар

.

13 лютого 2018 року об 11.00 год. у приміщенні Житомирського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» (м. Житомир, вул. Михайлівська, 8/1, II поверх) з метою підвищення освітньо - кваліфікаційного рівня суб'єктів підприємництва відбудеться семінар «Співпраця з Німеччиною. Міфи та реальність» в рамках заходів сприяння розвитку малого і середнього підприємництва області та Програми підготовки управлінських кадрів сфери підприємництва «Fit for Partnership with Germany», за підтримки Федерального Міністерства економіки та енергетики Німеччини.

Відповідно до положень Програми українські підприємці та менеджери можуть підвищувати свою кваліфікацію шляхом проходження стажування на підприємствах Федеративної Республіки Німеччина, що дозволяє учасникам познайомитися з німецьким ринком, встановлювати ділові контакти з іноземними партнерами й розширювати діяльність своїх підприємств задля виходу на міжнародні ринки.
Прошу надати кандидатуру для участі в даному семінарі зазначити Прізвище ім'я та по батькові , посаду учасників семінару про участь повідомити до 08.02.2018 відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Початок реєстрації з 10.30 год.