Друк

Очільники району привітали Святослава Максимчука з новою посадою

.

Сьогодні, очільники району – голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк і голова районної ради Дмитро Рудницький привітали із призначенням на посаду Максимчука Святослава Олександровича.

Віднині Святослав Олександрович виконуватиме обов'язки заступника начальника – начальника Новоград-Волинського управління Головного управління ДФС у Житомирській області.
Довідково:
Максимчук Святослав Олександрович народився 16 жовтня 1972 року в селі Мокре Баранівського району Житомирської області.
В 1996 році закінчив навчання у Державній агроекологічній академії України за спеціальністю «Облік і аудит».
В 1996 році був призначений на посаду державного податкового інспектора відділу валютного контролю ДПА у Житомирському районі, де і розпочалася його трудова діяльність, пов'язана із податковою службою.
З 2013 року Святослав Олександрович пішов на підвищення, ставши заступником начальника Житомирської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Житомирській області, згодом начальником управління оподаткування юридичних осіб Житомирської ОДПІ Головного управління ДФС у Житомирській області, начальником управління податків і зборів з юридичних осіб ОДПІ Головного управління ДФС у Житомирській області. А з 2017 року до січня цього року працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу адміністрування місцевих податків і зборів управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Житомирській області.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА