Друк

Пожежу можна попередити, щоб потім не довилося ліквідовувати

.

Рятувальники постійно проводять профілактичну роботу серед населення. Але кожен повинен, у першу чергу, сам більш відповідальніше ставитись до свого здоров'я і життя.

На виконання наказу Управління ДСНС України у Житомирській області від 29.11.2017 року № 01-1/4641, 12 грудня цього року працівниками Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Несолонської сільської ради та сіл Барвинівка, Тальки, Тальківка Брониківської сільської ради.
У населених пунктах виступили перед населенням стосовно дотриманням вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій (Дотримання правил пожежної безпеки в побуті, Правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, Правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення).
Спільно з членами виконкому сільських рад та представниками Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирської області, депутатами сільських рад здійснювали подвірний обхід населення. Особливу увагу приділяли незахищеним верствам населення (багатодітні родини, одинокі пристарі та неблагополучні).
Співробітники Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирській області надали консультації щодо усунення порушень правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення та електромереж, а також при виявленні вибухонебезпечних предметів.
Також співробітники Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирській області вручали селянам листівки з інформацією профілактичного характеру і довели сумну статистику трагічних випадків при недбалому поводжені з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного й газового обладнання.

Новоград-Волинський МРВ
У ДСНС України у Житомирській області